Virtuální Prohlídka: prožijte základní a mateřskou školu v 360°

Napsal David Purgat - administrátor

Vstupte do našeho školního prostředí, jako nikdy předtím!

Jsme nadšení, že Vám můžeme oznámit spuštění naší virtuální prohlídky ve formě panoramatických 360° fotek a videa, která vám umožní prozkoumat každý kout naší základní a mateřské školy, aniž byste museli opustit pohodlí vašeho domova.

S touto inovativní technologií vám nabízíme jedinečnou možnost zažít atmosféru naší školy takřka na vlastní kůži. Ponořte se do interiéru učeben, vestibulu, knihovny a dalších fascinujících míst našeho školního areálu. Virtuální prohlídka je k dispozici na našem webovém portálu a je přístupná pro každého, kdo má zájem.

Proč byste měli tuto možnost využít?

Rodiče budou moci lépe pochopit prostředí, ve kterém jejich děti tráví část svého času, a studenti se mohou těšit na budoucí dobrodružství našeho školního prostředí. Pro zájemce je to také skvělá příležitost získat lepší představu o tom, co mohou od naší školy očekávat.

Prohlédněte si naši školu z pohodlí vašeho domova a dejte nám vědět, co si myslíte! Virtuální prohlídka je dostupná na našem oficiálním webovém portálu, kde najdete odkazy na 360° fotografie a videa.

Video prezentace:

Foto prezentace:

Začnete foto panoramatickou prohlídku už teď.

Kategorie: