Karneval

Napsal Mgr. Iva Hefnerová - ředitelka školy

Ve středu 10. dubna se konal v Obecním domě Družba karneval s klaunem Hopsalínem, který pořádalo sdružení rodičů a přátel při ZŠ a MŠ Školská, z.s.

Děti ze všech tříd se na něj pečlivě připravovaly. Se svými učitelkami nacvičovaly vystoupení. A bylo se na co dívat. Děti, i ty méně odvážné, tancovaly s takovým zápalem a chutí, že si vysloužily od všech přítomných zasloužený potlesk. Po tak skvělém začátku si děti zavolaly svého oblíbeného klauna Hopsalína a zábava mohla začít.

A také začala. Jeho vystoupení bylo plné písniček, společných tanečků a her. Zapojili se jak ti nejmenší, tak jejich rodiče i ostatní příbuzní a známí.

Pro děti byla také připravena také bohatá tombola. Snad v sále nebylo dítě, které by si alespoň jednu cenu neodneslo. A tak to má být. Nakonec měl Hopsalín pro děti připravené překvapení – ty si domů odnesly balónky ve tvaru srdce, pejska, meče, ale třeba také kytičky.

Velké poděkování patří všem organizátorům, ale především rodičům, kteří do tomboly poskytli věcné ceny a připravili jak slané, tak sladké občerstvení.

Všem patří velké DĚKUJI.